Support

Submit button on Gravity Forms on cci docs site

Our Support Desk is where our clients and community come together to find solutions.

Answered
0
0

I created a blog request form on the docs website, but the image for the submit button is not loading:

https://docs.cci-exchange.com/work-programs/blog-request-form

  • Ray
    There seems to be something a little “off” about the layout and the submit action also – so we’re going to need to stage this to debug – could you please take the form down for a few days and we’ll let you know when we’ve found the problem?
  • Ray
    The layout error on this form was caused by badly formed markup added via Gravity Forms – in this case adding list item tags without a wrapping unorded list container
  • You must to post comments
Best Answer
0
0

List item element <li> need to wrapped inside a <ul> container – if not this produces invalid markup – we’ve edited the form to correct the layout and the submit button now shows correctly:

https://docs.cci-exchange.com/work-programs/blog-request-form

  • You must to post comments
0
0

Thanks, Murray, Looks good now. Ok to close this out. – Joanna

  • Ray
    Joanna – please click the green “tick” icon shown when you hover over the answer to indicate that it’s been accepted – thanks!
  • Joanna Flagler
    I don’t see a green tick icon when I hover over the answer…? can you send me a screenshot? Thanks for your patience, Murray!
  • You must to post comments
Showing 2 results
Your Answer

Please first to submit.

Why not Search Our Work or Get in Touch