Support

Featured images not importing from autoblog plugin

Our Support Desk is where our clients and community come together to find solutions.

Answered
0
0

For GH.info, the images are not importing from the autoblog pluin from the GHT feed. I did noticed that for both blogs the images used were not the correct file type and the file names contained weird characters. I corrected both issues and processed the GHT feed, but the images are still not appearing. I also noticed the following error in the log: [2014-04-04 15:54:29] PHP Fatal Error: Cannot use object of type WP_Error as array in /chroot/home/greenhe1/greenheart.info/html/wp-content/plugins/autoblog/autoblogincludes/classes/Autoblog/Render/Feeds/Table.php @ line 112;

Is this an old error, or could this be the reason why the images are not importing?

  • You must to post comments
Best Answer
0
0

Hi Nelly,

I checked the items on GHT – all seems good, so I updated the AutoBlog plugin to the latest – currently they release an update about once a week, which is a bit of work to keep up to date with – then I deleted the corrupted posts on GH.info – and processed the feed again.

The posts came in double for some reason, but with images – so, while this fixed one issue, I’m not sure if it’s not introduced another – let’s keep an eye on it.. as ever..

Cheers

  • Nelly
    good to know - thanks!
  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer

Please first to submit.

Why not Search Our Work or Get in Touch